DelphiFAQ Home Search:

Dating scammer Alima Aishatu

 

commentsThis article has not been rated yet. After reading, feel free to leave comments and rate it.

Name: Alima Aishatu


Email: umarici@msn.com


Address:
Liefste een,

Ik dank u hartelijk voor uw mail en uw oprechte geest om me te helpen. Ik bid dat God je zal zegenen voor uw vriendelijkheid een wees zoals ik. Mijn probleem is dat vanwege mijn leeftijd, ik kan niet de toegang tot het geld dat mijn overleden vader gedeponeerd bij de bank. Mijn overleden vader vertelde me dat hij dit deed omdat er zoveel poging om hem te doden als hij was de voorzitter van de raad van bestuur van cacao-exporteurs hier in mijn country.So maakte hij deze speciale overeenkomst met de bank dat ik aanwezig was, een vreemde voogd aan de bank.He vertelde me ook dat mijn leeftijd te klein is om al dat geld hebben om mij als hij zou moeten sterven voor mij zal niet goed gebruiken en er is hier niemand te vertrouwen dat ik zou moeten zien voor i buitenlander wie ik kan vertrouwen om me te helpen met dit geld overgemaakt naar een ander land waar hij zal me helpen investeren het geld verstandig terwijl ik mijn opleiding afmaken.
Na de dood van mijn vader, mijn ooms begonnen met vechten over mijn overleden vader eigenschappen en toen ze zagen de verklaring van mijn vader met ze vertelden me dat ze mij zullen vermoorden als ik niet laten zien waar mijn vader hield de money.Because van deze i liep weg van huis en zijn verstopt in deze lokale hotel voor de angst van mijn life.Presently voor mij te voeden mezelf is heel moeilijk en ik ben erg ziek van malaria nu met geen geld om zelfs naar een hospital.I zijn gegaan naar de bank meerdere malen om hen te vragen op ten minste geef me wat weinig geld van het geld dat mijn vader afgezet zodat ik kan gaan naar een ziekenhuis, maar de bankdirecteur weigerde en vertelde me dat ze geld in een VASTE WAARBORG ACCOUNT.that i moeten brengen mijn buitenlandse voogd voor hen, zodat hij de rekening zal activeren en hebben overgedragen aan zijn account.
Dus dit is waarom ik u gecontacteerd hebben om mijn vreemde voogd te zijn en me helpen dit geld overmaken naar je account en mij ook naar uw land, zodat ik mijn education.At het einde van deze overdracht zal eindigen, zal je me in een universiteit voor mij om een dokter zoals mijn vader willen.
Dit is de reden waarom ik heb u gevraagd om naar mij te sturen een kopie van uw internationaal paspoort voor mij om u naar de bank voordat u contact met hen. Ik heb ook bevestigd mijn ID-kaart met deze e-mail en alle informatie die u moet weten over mij is er allemaal.
Als u dit accepteert, zullen stuur ik u het contact van de bank, zodat u ze kunt contacteren en hen vragen wat je moet doen om dit geld naar uw account.But ik heb liever dat je hier komen, zodat we kunnen naar de bank samen zodat u er zeker van zijn dat wat ik heb verteld is waar.
Alstublieft bel me op dit mobiele nummer +22566202861. Het is het niet van de plaats dat ik van die verbergen dat mijn vader vermoord.
Moge God je zegenen zoals ik hoop van u te horen binnenkort.
Hoogachtend,
Halima.

-------------------------------------------------- ------------------------------
Windows Live: Houd je vrienden op de hoogte van wat je doet online.
 
halimaid.jpg
 
alima.jpgOther Comments:
Liefste een,
Bedankt voor je mail, ik dank u voor uw vriendelijke geest om mij te helpen in dit uur van nood. Ook Dank u voor uw aanvaarding mij te helpen om het geld mijn overleden vader neergelegd bij de Bank in hun vaste storting. Ik contact met u om mijn Guardian, zodat u zal zien na mij en hulp te zoeken naar een betere investering, zodat ik kan verstandig investeren als het geld wordt aan u overgedragen. Ik heb veel geleden sinds mijn vader stierf. Ik heb geen lichaam te kijken na mij, maar ik heb een aantal hopeloos degenen die willen mij te schaden en het geld hebben om zichzelf te verrijken. Daarom wil ik niet het geld hebben geïnvesteerd hier of hier wonen geen more.I ben momenteel ondergedoken in een hotel waar die dat mijn vader zal mij niet zien gedood. Ik ben momenteel gestrand als ik kan geen toegang tot het geld op de bank vanwege mijn leeftijd. Ik neem dan contact met u te doen volgende ding voor mij, om te helpen en ervoor te zorgen dat dit geld goed zal worden overgemaakt op uw rekening, zal u ook helpen om de bron voor een mooie investering waar je investeren en het geld beheren voor mij. U maakt regeling voor mij overkomen naar uw land om mijn studie voort te zetten. Ik heb geaccepteerd om u de 20% van de totale geld, terwijl de rest zal in investeren en beheren door jou. Beloof me dat je niet gaat veranderen je het erg als het geld wordt overgedragen aan u, want dit is het grootste risico ik neem in mijn leven.
Belt u mij onmiddellijk ontvangt u deze e-mail, zodat we fijn zullen bespreken, ook dat geeft me meer vertrouwen in je, maar ik zal erg blij zijn als je kunt komen hier beneden aan de Cote d `Ivoire, dingen om je zelf, want zien is geloven en ook bieden ons de gelegenheid om elkaar physically.The telefoonnummer zien is +22566202861. Ik hoop te ontvangen in ruil uw pass haven kopie en ook uw volledige contactgegevens om mij volledig vertrouwen op je. Na ontvangst zal dit, stuur ik u de borg certificaat van dit fonds en ook de contacten van de bank.So dat ze kunnen vertellen u de juridische manier om dit geld over te maken, zodat je geen probleem hebben met uw land.
Hoogachtend
Halima.


Comments:

2009-12-23, 21:01:38   (updated: )
[hidden] from Netherlands  Keywords:

 

 

Are you being scammed and this is your first visit here?
Read the welcome page/ primer for newbies.
Thanks to Eddie for writing it up.

Please also read Miss Marple's article about recognizing male dating scammers.

NEW: Optional: Register   Login
Email address (not necessary):

Rate as
Hide my email when showing my comment.
Please notify me once a day about new comments on this topic.
Please provide a valid email address if you select this option, or post under a registered account.
 

Show city and country
Show country only
Hide my location
You can mark text as 'quoted' by putting [quote] .. [/quote] around it.
Please type in the code:

Please do not post inappropriate pictures. Inappropriate pictures include pictures of minors and nudity.
The owner of this web site reserves the right to delete such material.

photo Add a picture:
Picture Search

You have received photos and wonder if these photos has been posted here before? Because you suspect this could be a dating scammer, but you do not want to post this picture? Try the Picture Search